Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/carlight.cat/web/wp-content/themes/Avada/functions.php on line 92 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/carlight.cat/web/wp-content/themes/Avada/functions.php on line 93 Nuevos Rush MH7 Hybrid ! – Carlight

Nuevos Rush MH7 Hybrid !

Nuevos Rush MH7 Hybrid !

Ja tenim aquí els nous projectors MH 7 Hybrid de Martin!

Aquesta tarda ens han arribat els nous projectors i no hem pogut esperar a provar tot el que ens ofereixen. Els nous Rush MH 7 Hybrid són uns projectors tot en un, beam, spot i wash. Disposen un d’un potent zoom que va des dels 45º wash als 2.2º beam.

 

 

«Inclou 10 colors per seleccionar, excitants efectes de beam, 8 fixtures u 12 gobos estàtics»

 

 

By |2019-01-28T10:21:33+00:00octubre 11th, 2015|Il·luminació, Martin Professional, News|0 Comments

About the Author: