SERVEIS TÈCNICS, MATERIALS I DISSENYS PER A L’ESCENA I L’AUDIOVISUAL

Carlight és una empresa de serveis de l’espectacle i de l’audiovisual que va ser fundada per Xavier Costas el 1993. Més de vint-i-cinc anys de serveis, de projectes engrescadors i de fer crèixer una xarxa de col·laboradors especialitzats en tot tipus d’esdeveniments i de produccions escèniques i audiovisuals.

Carlight ha portat sempre una doble trajectòria: teatre, dansa i esdeveniments, d’una banda, i TV i cinema, d’una altra. La combinatòria del coneixement dels diferents llenguatges i recursos d’aquests dos móns ens ha enriquit professionalment. Hem gaudit d’una dinàmica de formació contínua en els àmbits tecnològic, creatiu i d’organització que ens permet d’abastar serveis integrals per a produccions complexes.

Oferim serveis tècnics i lloguem materials per a televisió, publicitat, escena, esdeveniments i actes singulars. Fem dissenys d’il·luminació de qualsevol tipus d’espectacle, però també d’il·luminació arquitectural i de grans espais.

Ajudem els nostres clients a triar les millors solucions d’acord amb les seves necessitats tècniques, creatives i de comunicació. Ens fem càrrec de la il·luminació, la sonorització, el disseny i la construcció dels espais, la creació d’atmosferes, la regiduria i el control del ritme de l’esdeveniment, el material i la tecnologia adient i sobretot, aportem als serveis uns professionals compromesos i capacitats per al millor resultat.

CLIENTS